Introducere
 • Cont creat acum 1 an
 • Femeie
 • 23 Sep
 • Municipiul București, România
Postare fixata
Activitati recente
 • Capacitatea & greutatea containerelor maritime în transportul internațional de mărfuri.
  Transportul internațional de mărfuri în regim maritim, atunci când nu este vorba de livrări mici de colete, se referă la spațiul și la găsirea metodelor rentabile și eficiente pentru a livra cantități mari de marfă către diverse destinații globale, astfel că dacă intenționați să expediați volume mari de mărfuri, există șanse mari să ajungeți la limitele unor containere de transport internaționale...
  Capacitatea & greutatea containerelor maritime în transportul internațional de mărfuri.
  Transportul internațional de mărfuri în regim maritim, atunci când nu este vorba de livrări mici de colete, se referă la spațiul și la găsirea metodelor rentabile și eficiente pentru a livra cantități mari de marfă către diverse destinații globale, astfel că dacă intenționați să expediați volume mari de mărfuri, există șanse mari să ajungeți la limitele unor containere de transport internaționale standard. În acesta situație, este recomandat să aveți în vedere care sunt opțiunile cele mai potrivite.

  Capacitatea este privită sub două aspecte în transportul internațional.

  1. aspectul volumului - adică a dimensiunii containerului. Un container are o dimensiune dată și, dacă încărcătura dvs. nu se pot încadra în acele dimensiuni nu este nicio problema deoarece există containere cu o capacitate mai mare, chiar nave care transportă mărfuri vrac.

  2. aspectul de greutate - diferite containere de transport au capacități de greutate diferite (poate nu știați: adesea containerele mai mari au o capacitate de greutate mai mică decât containerele mai mici, deoarece integritatea structurală este mai mică în containerele mai mari decât cele mici.)

  Mă jos puteți găși câteva orientări generale privind capacitatea containerelor de transport internațional:

  Dimensiuni: containere de transport internaționale standard 20 'și standard 40'
  Deși există multe tipuri diferite de containere, două dintre cele mai comune dimensiuni de containere sunt containerele de transport standard de 20' (20 picioare) și 40' (40 picioare).

  Containerele de transport internațional standard de 20’ reprezintă cea mai populară opțiune pentru transportul maritim deoarece sunt disponibile și se folosesc frecvent pentru transportul intern, pe trenuri de exemplu, dar nu numai. Restricțiile dimensionale ale containerelor de transport internațional standard de 20' sunt după cum urmează:

  226"x 94"x 94"

  Un container de transport internațional standard de 40' are dimensiunile:

  475"x 94"x 94"

  Cu toate acestea dimensiunile de încărcare ale containerului de transport internațional de 40' vor fi diferite atunci când se ține cont de grosimea ușii. La fel ca și containerul de 20', grosimea ușii poate limita încărcarea la intrare 92" (W) x 90" (H).

  Greutate: containere de transport internaționale standard 20' și standard 40'
  Restricțiile de greutate pentru containerele de transport internaționale standard de 20', cât și de 40' sunt destul de generoase – de regulă se folosesc atunci când se transportă echipamente, utilaje , în mare parte materiale grele.

  Pentru un container de transport internațional standard de 20', restricția de greutate este de 62.236 lbs /28.230 kg (exceptând regulile legislative rutiere).

  Pentru un container de transport internațional de 40', restricția de greutate este de 58.863 lbs/26.700 kg, capacitatea de greutate este mai mică, deoarece integritatea structurală a containerului este redusă pe măsură ce lungimea containerului crește.

  Ne-ar plăcea să vă ajutăm să găsiți containerul potrivit pentru toate livrările viitoare pe care le poate avea afacerea dvs., iar pentru detalii: office@pabllo.ro.
  Mai mult
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Postarea este in asteptarea moderarii
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Luisa Nicoleta Mateescu a incarcat un videoclip nou
  Servicii logistice și transport internațional
  În video vă prezentăm câteva incărcări realizate sub îndrumarea Pabllo Logistics.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Postarea este in asteptarea moderarii
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Nu exista activitati
Unable to load tooltip content.