Informatii de baza
Nume:
Maria Agurita Ispas
Despre mine:
Acum 8 ani am descoperit că pot aduna o mână de oameni în jurul meu și le pot vorbi/scrie în stilul meu propriu. Așa s-a născut dorința de a avea blogul aguritza.ro în care am pus mult suflet în toți acești ani. Nu a fost ușor, dar am evoluat treptat și chiar sunt mândră de rezultate. Am colaborat cu numeroase branduri, le-am câștigat încrederea și mai ales, am câștigat cititori ce savurează stilul meu.

Chiar dacă este vorba de un advertorial, textele mele se construiesc în stil de poveste cu iz ușor umoristic ce prinde destul de bine la public. Publicul meu este 90% feminin, cu vârste cuprinse între 14-50+ ani. Blogul este generalist și temele abordate sunt în general pe tematică fashion, beauty, lifestyle, sănătate, turism, travel.

Canalele de socializare unde activez:

https://www.instagram.com/aguritza.ro/

https://www.aguritza.ro/

https://www.facebook.com/AguritzaBlog/

Pentru colaborari, email cu titlu : "Colaborare Pentru Blog".

Informatii de contact

Adresa:
Informatii blog
Biografie:
Buna, dragii mei! Numele meu este Maria Agurita, constanteanca de prin 77 si va multumesc pentru ca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre mine. Sunt un om simplu, prietena cu toata lumea si imi place sa aduc un zambet pe chipurile celor din jurul meu chiar pentru o secunda. Pasiunea pentru blogging am descoperit-o in 2012 si incet am inceput sa descopar "secretele" ce se ascund in spatele acestui "job". Inca invat si nu ma voi opri aici. Va imbratisez cu drag si va multumesc ca ma cititi!
Permalink Blog:
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts