Informatii de baza
Nume:
Maria Corina Stratulat

Informatii generale

Despre mine:
M-am nascut in Curtea de Arges si mi-am inceput drumul profesional la varsta de 16 ani, angajandu-ma pe zona HORECA. Iubind matematica foarte mult, dupa absolvirea liceului cu specializare in matematica-informatica, am urmat Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori.

In primul an de facultate am obtinut primul job in sistemul bancar si dupa o experienta de 5 ani mi-am ascultat spiritul antreprenorial si am deschis prima firma.

Timp de 6 ani am dezvoltat business-uri in domeniul medical, in acelasi timp aprofundand numeroase programe de dezvoltare personala si terapii complementare si am descoperit numerologia, incepand un studiu profund al calitatii numerelor. La inceputul anului 2018 am deschis Club terapeutic Elyde, un concept care propune sanatatea integrata: corp, minte, suflet.

Tot din 2018 realizez emisiunea "Calea de Mijloc" la Bizilive TV.

In 2019 am demarat si un program special pentru antreprenori, denumit "Rezist sa fiu antreprenor?!", alaturi de Cristina Norocel si Alina Striinu.

Am inteles ca procesul de autocunoastere, dezvoltarea personala si spirituala este continuu si mi-am alocat multe ore zilnic pentru studiu si practica. Am parcurs multe programe, cursuri si seminarii din domenii ca: psihoterapie, coaching, NLP, numerologie, constelatii familiare, samanism si am accesat majoritatea terapiilor alternative: Reiki, Thetahealing, Terapia Arienilor, Terapia cu boluri tibetane, Bowen etc.

In acest moment ma focusez pe sedinte si seminarii de numerologie si dezvoltare personala, atat in Romania, cat si Italia (am depasit 900 de persoane analizate) si sedinte de "antrenament pentru destin" pentru cei care vor sa evolueze rapid.

Informatii de contact

Adresa:
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts