Oferte din Catalog
Videoclipuri
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
N/A

De ce cel mai bun potențial angajat s-ar putea sa nu aibă CV-ul perfect

Dacă trebuie să aleagă între un candidat cu un CV perfect și altul care a trebuit să lupte cu dificultățile,...
Dacă trebuie să aleagă între un candidat cu un CV perfect și altul care a trebuit să lupte cu dificultățile, directorul de resurse umane Regina Hartley întotdeauna dă o șansă "Bătăiosului". Ca o persoană care a crescut înfruntând adversitățile, Hartley știe că cei ce "înfloresc" în cele mai întunecate locuri sunt înzestrați cu curaj într-o lume a locurilor de muncă în perpetuă schimbare. "Alegeți candidatul subestimat, ale cărui arme secrete sunt pasiunea și tenacitatea", spune ea. "Alegeți Bătăiosul".
Mai mult
00:13:05

De la angajat la antreprenor - Interviu, Laura Niculescu

Viața asta nu e o repetiție ca să spui că faci altceva data viitoare. Dacă ești conștient de acest lucru și te simți...
Viața asta nu e o repetiție ca să spui că faci altceva data viitoare. Dacă ești conștient de acest lucru și te simți blocat într-o carieră care nu te mai împlinește, atunci vezi interviul.
https://www.restarrt.com/angajat-antreprenor/ Primul pas ca să ajungi undeva este să știi sigur că nu mai vrei să rămâi unde ești.
Mai mult
00:10:53

Cifra 7 - viziune, perfectiune, talent, cunoastere spirituala, aroganta

Poti intelege rapid anumite abilitati, dorinte sau frici pe care le ai, solicitand o interpretare numerologica...
Poti intelege rapid anumite abilitati, dorinte sau frici pe care le ai, solicitand o interpretare numerologica personalizata. Fie ca vorbim de vibratia ta interioara, exterioara sau cifra destinului aceste informatii te pot ghida. Cifra destinului se calculeaza prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere, si se reduce la o singura cifra. ( exceptie numerele maestre). De exemplu: o persoana nascuta pe data de 13.4.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.
Mai mult
N/A

Obiceiurile surprinzătoare ale oamenilor care gândesc original

Cum ajung oamenii creativi să aibă idei grozave? Psihologul organizațional, Adam Grant a studiat "originalii":...
Cum ajung oamenii creativi să aibă idei grozave? Psihologul organizațional, Adam Grant a studiat "originalii": gânditorii care au idei noi și nu le e frică să le pună în practică. În acest discurs, afli trei obiceiuri neașteptate ale oamenilor care gândesc original -- inclusiv acceptarea eșecului. "Cei mai cunoscuţi oameni originali sunt cei care eşuează cel mai mai mult, pentru că ei încearcă cel mai mult", spune Grant. "Este nevoie de o mulțime de idei proaste înainte de a avea câteva idei bune."
Mai mult
00:10:13

Cifra 6 - familie, bani, pragmatism, armonie, sexualitate

Poti intelege rapid anumite abilitati, dorinte sau frici pe care le ai, solicitand o interpretare numerologica...
Poti intelege rapid anumite abilitati, dorinte sau frici pe care le ai, solicitand o interpretare numerologica personalizata. Fie ca vorbim de vibratia ta interioara, exterioara sau cifra destinului aceste informatii te pot ghida. Cifra destinului se calculeaza prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere, si se reduce la o singura cifra. (exceptie numerele maestre). De exemplu: o persoana nascuta pe data de 13.4.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.
Mai mult
N/A

Ești un donator sau un profitor?

La orice loc de muncă, întâlnim trei categorii fundamentale de oameni: donatorii, profitorii și negustorii....
La orice loc de muncă, întâlnim trei categorii fundamentale de oameni: donatorii, profitorii și negustorii. Psihologul organizațional Adam Grant detaliază aceste personalități și propune strategii simple pentru a promova o cultură a generozității și pentru a preveni angajații care-și urmăresc propriile interese să intre în posesia a mai mult decât li se cuvine.
Mai mult
N/A

Cum să devii mai bun la lucrurile la care ții cu adevărat

Munceşti din greu, dar nu devii mai bun? Nu eşti singurul. Eduardo Briceño dezvăluie o cale simplă care să-ți...
Munceşti din greu, dar nu devii mai bun? Nu eşti singurul. Eduardo Briceño dezvăluie o cale simplă care să-ți permită să devii mai bun în ceea ce faci, fie că e vorba de muncă, de a fi părinte sau de hobby-uri creative. El vorbeşte despre tehnici utile pentru a continua să înveţi şi să simţi întotdeauna că progresezi.
Mai mult
00:57:36

Robert Kiyosaki LIVE la București 2019

Prima zi de inteligență financiară predată la București - LIVE de Robert Kiyosaki si Echipa sa de Specialiști in...
Prima zi de inteligență financiară predată la București - LIVE de Robert Kiyosaki si Echipa sa de Specialiști in Taxare, Marketing Online si Real Estate.
Mai mult
00:20:21

Interviu despre mama

"Iubirea unei mame este mai frumoasă decât orice floare proaspătă." - Debasish Mridha. Vă invităm să vizionați un...
"Iubirea unei mame este mai frumoasă decât orice floare proaspătă." - Debasish Mridha. Vă invităm să vizionați un interviu realizat cu elevi SRF, un interviu despre mame, plin de iubire și emoție. Mamele trebuie celebrate în fiecare zi!
Mai mult
N/A

PR-ul tradițional versus PR-ul digital

De vorba cu Cristina Norocel, managing partner companie marketing. 1. Ce așteptări au antreprenorii de la PR; 2....
De vorba cu Cristina Norocel, managing partner companie marketing. 1. Ce așteptări au antreprenorii de la PR; 2. PR-ul tradițional versus PR-ul digital; 3. De ce au nevoie business-urile de PR; 4. Rezist să fiu antreprenor
Mai mult
00:08:33

Cifra 5 - aventura, libertare, non-conformist. In ce data esti nascut?

Se spune ca persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distractia, aventura, isi doresc sa-si exprime non-conformismul...
Se spune ca persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distractia, aventura, isi doresc sa-si exprime non-conformismul pe orice cale (in cariera, familie, cuplu etc). Au nevoie sa-si exprime creativitatea liber, fara sablone, fara limite si multe reguli sau proceduri. Se plictisesc atat de repede, incat nu pot rezista intr-un job de 8h/ zilnic daca nu fac ceva cu pasiune, unde sa se remarce, sa se exprime liber, sa iasa in fata. Persoana cu destinul 5 isi doreste mult schimbarea, este curajoasa, extrovertita si rebela. Se poate transforma in "fiul ratacitor" daca nu-si impune limite si nu-si indeplineste scopurile. Persoanele cu cifra de destin 5 au o mare frica de batranete, de a nu cunoaste lumea, si mai ales de plictiseala. Daca ai aceasta cifra de destin si activitatea ta nu-ti aduce multa bucurie si "joaca" ar fi bine sa-ti gasesti macar un hobby. O sa te lovesti de frustare si dezamagire, chiar daca ai multe avantaje din acea activitate.
Mai mult
00:08:01

Cifra 4 - ordine, munca, procedura sau tot ce nu-ti place

Daca cifra ta de destin este 4 inseamna ca iti place organizarea, claritatea, iti plac procedurile, ordinea de orice...
Daca cifra ta de destin este 4 inseamna ca iti place organizarea, claritatea, iti plac procedurile, ordinea de orice fel si esti o persoana muncitoare, pe care ceilalti se pot baza. Esti persoana care da viata ideilor, care materializeaza, care da o forma lucrurilor si le umpli cu continut. Iti place sa administrezi, sa gestionezi un proiect/ afacere si din punct de vedere profesional este perfect sa ai o astfel de activitate zilnica. Persoana cu cifra de destin 4 este o persoana realista, traditionala, traditionalista, practica si productiva. Cei dragi pot spune ca esti deseori fara chef de distractie, nu risti cam nimic si monotonia te caracterizeaza. E important pentru tine sa ai claritate, sa vezi limitele si sa te ghidezi dupa acestea. Poti deveni destul de rigid si sa ai o viziune limitata daca lucrezi de unul singur. Ti se potriveste ca profesie: cercetator, om de stiinta, administrator, avocat, functionar, dezvoltator de afaceri.
Mai mult
00:03:21

Cifra 1 - Este despre tine daca esti nascut pe 1, 10, 19 sau 28

Daca ai cifra destinului 1, iata ce trebuie sa stii: Persoanele care au acest destin sunt animate de o dorinta de...
Daca ai cifra destinului 1, iata ce trebuie sa stii: Persoanele care au acest destin sunt animate de o dorinta de conducere, de initiere a proiectelor, au o capacitate mare de leadership, tind catre individualism si de multe ori exprima unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional pot dezvolta proiecte inovative, sunt pioneri si vizionari. Nu se simt bine in activitati de rutina, au nevoie sa fie vazuti si foarte multe persoane cu acest destin par egoiste. Au o incredere naiva ca pot reusi in tot ce isi propun si ca toata lumea ii va urma. Daca nu obtin rapid ce si-au propus, devin nerabdatori, lacomi si dominatori.
Mai mult
00:05:03

Cifra 2 - Ce spune despre tine? Perspectiva numerologica

Informatiile oferite cu ajutorul numerologiei ne pot ajuta sa: ne intelegem capacitatea psihica si emotionala si cum...
Informatiile oferite cu ajutorul numerologiei ne pot ajuta sa: ne intelegem capacitatea psihica si emotionala si cum putem gestiona anumite stari; intelegem cu ce probleme ne confruntam din punct de vedere al sanatatii si predispozitia catre anumite boli; intelegem care este profesia cea mai potrivita si in ce domeniu obtinem usor rezultate; intelegem cum functionam in relatia de iubire si in familie; intelegem cum ne asumam diverse responsabilitati si care este capacitatea noastra reala; intelegem daca avem capacitatea sa obtinem succes financiar; vedem gradul de compatibilitate & complementaritate cu partenerul de viata; cum ne influeaza persoanele din jur si cum sa gestionam lipsa de energie; ni se clarifica destinul si provocarile karmice.
Mai mult
00:08:56

Cifra 3 - ce abilitati ascunde? Perspectiva numerologica

Fie ca vorbim de ziua ta de nastere (3, 12, 21 sau 30), adica vibratia interioara, sau 3 este cifra ta de destin,...
Fie ca vorbim de ziua ta de nastere (3, 12, 21 sau 30), adica vibratia interioara, sau 3 este cifra ta de destin, aceste informatii te pot ghida catre succes si pentru intelegerea conflictelor interioare. Interpretarea numerologica te va ajuta sa te intelegi, sa afli cum functionezi, ce te impacteaza, ce capacitate reala ai...
Mai mult
00:01:26

Exercitiu - "Ce sa faci cand nu mai ai solutii?!"

Orice persoana poate avea momente in care nu mai stie incotro... poate un blocaj emotional, financiar sau fizic......
Orice persoana poate avea momente in care nu mai stie incotro... poate un blocaj emotional, financiar sau fizic... solutia mereu e in interior, acolo este Raspunsul. Dupa un proces de autocunoastere poti intelege foarte usor ce este in interiorul tau, ce isi doreste si din ce motive sufera sufletul tau. NU sta in minte!
Mai mult
00:02:26

La ce ajuta NUMEROLOGIA?

O intrebare primita zilnic din partea celor care vor sa stie cu adevarat cine sunt, ce abilitati au, ce capacitate,...
O intrebare primita zilnic din partea celor care vor sa stie cu adevarat cine sunt, ce abilitati au, ce capacitate, de unde apar conflictele interioare si exterioare, etc. Interpretarea numerologica te ghideaza in intelegerea si atingerea propriului destin si evident succes.
Mai mult
00:53:03

Calea de Mijloc cu Alexandra Badita si Liana Buzea

Va invitam la un nou episod Calea de Mijloc cu Alexandra Badita & Liana Buzea despre: ce înseamnă feminitatea pentru...
Va invitam la un nou episod Calea de Mijloc cu Alexandra Badita & Liana Buzea despre: ce înseamnă feminitatea pentru fiecare dintre noi și cum vedem noi dezvoltarea în feminitate; cum reacționează societatea românească la aceste evenimente de dezvoltare personală; cu ce se ocupa un coach pe stima de sine si cui se adreseaza coaching-ul somatic pe sexualitate. Va asteptam cu intrebari si comentarii!
Mai mult
00:52:21

Calea de Mijloc cu Delia Rus | Fondator Centrul de Informare și Îndrumare Medicală

Răspunsuri medicale și îndrumare. Delia Rus - Fondator și Consilier Medical indrumaremedicala.ro
00:02:15

Programul "Rezist sa fiu antreprenor"

Programul "Rezist sa fiu antreprenor" sustinut de Corina Stratulat, Alina-Roxana Striinu si Cristina Norocel te va...
Programul "Rezist sa fiu antreprenor" sustinut de Corina Stratulat, Alina-Roxana Striinu si Cristina Norocel te va ajuta sa obtii CLARITATE prin intermediul unei abordari personalizate si integrate (OM, AFACERE, REZULTATE). Poti obtine detalii la numarul de telefon 0741.30.10.82.
Mai mult
Unable to load tooltip content.

Pentru a va oferi cea mai buna experienta online acest site utilizeaza cookie-uri.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

Despre Cookie Sunt de acord