Oferte din Catalog
Videoclipuri recomandate
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
Videoclipuri
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
N/A
Coloana vertebrală a oricărui proces de recrutare o reprezintă interviul. Iar în interviu, coloana vertebrală a...
Coloana vertebrală a oricărui proces de recrutare o reprezintă interviul. Iar în interviu, coloana vertebrală a discuţiei o reprezintă întrebările. Există pentru interviurile de angajare, un mod corect de a adresa aceste întrebări. Corect înseamnă aici, integru faţă de candidat şi eficient pentru a obţine răspunsurile dorite.
Mai mult
00:03:37
Cum să demisionezi într-un mod sănătos din jobul actual? Prin a nu alege să pleci pentru că ''Nu mai vreau să..'' ci...
Cum să demisionezi într-un mod sănătos din jobul actual? Prin a nu alege să pleci pentru că ''Nu mai vreau să..'' ci pentru că ''vreau asta (introdu dorința ta) pentru mine profesional.''
Am explicat într-un video cum putem să ne ferim de o plecare toxică din jobul actual, deși regula se aplică și atunci când vreau să închei un parteneriat sau o colaborare.
Mai mult
00:04:57
Procese de resurse umane - Managementul performantei - ZoomHR - Video introductiv
00:04:19
Cv-ul tău răspunde la întrebarea "Vreau să discut cu acest candidat despre experiență lui? '' și nu la ''Este...
Cv-ul tău răspunde la întrebarea "Vreau să discut cu acest candidat despre experiență lui? '' și nu la ''Este potrivit pentru acest job ?''
Dacă îți construiești CV-ul sau profilul de LinkedIn cu două elemente în minte: claritate și informații specifice, ai toate șansele să participi la acele interviuri pe care ti le dorești. Cum faci asta ? Am pus în acest video câteva recomandări.
Mai mult
00:03:06
În video-ul de mai jos am răspuns la întrebarea ''Ce întrebări să adresăm angajatorilor la interviu?''
Dacă îți...
În video-ul de mai jos am răspuns la întrebarea ''Ce întrebări să adresăm angajatorilor la interviu?''
Dacă îți este utilă informația, te invităm să o împarți (share) cu prietenii.
Mai mult
00:02:57
Am început de astăzi un proiect de a va răspunde la întrebările despre cum să vă pregătiți pentru un interviu. ...
Am început de astăzi un proiect de a va răspunde la întrebările despre cum să vă pregătiți pentru un interviu. Primul video răspunde la ''Cum să răspunzi la descrierea de avantaje și dezavantaje într-un interviu?''.
Cum vi se pare ? Lăsăți-ne un comentariu, să știm dacă să mai facem
Mai mult
00:56:20
In primul webinar ''Prosperam impreuna'' deschis publicului larg, colega noastra Raluca Culda prezinta perioada de...
In primul webinar ''Prosperam impreuna'' deschis publicului larg, colega noastra Raluca Culda prezinta perioada de onboarding si offboarding.
Daca doriti documentele pe care Raluca le aminteste in webinar, le puteti solicita la adresa raluca.culda@zoomhr.eu
Pentru resurse gratuite si programe online, vizitati-ne pe www.zoomhr.eu .
Mai mult
01:06:41
Alaturi de Ozana Giusca, colega noastra Raluca Culda a discutat despre 4 comportamente care prrezic incheierea unei...
Alaturi de Ozana Giusca, colega noastra Raluca Culda a discutat despre 4 comportamente care prrezic incheierea unei colaborari in relatia Angajat-Angajator.
Concluzia discutie: cele mai dificile decizii sunt de multe ori cele mai bune.
Mai mult
00:21:08
Cum si-a repozitionat businessul un trainer si coach de pilates
00:25:13
Ce se întâmplă în domeniul fashion în şi după pandemie?
00:20:04
Antreprenor cu PASIUNE - cu Alexandra Dumitrescu, fondator Atlanthea holistic center - centru holistic de facilitare...
Antreprenor cu PASIUNE - cu Alexandra Dumitrescu, fondator Atlanthea holistic center - centru holistic de facilitare a programelor educaționale pentru copii preșcolari și de ciclu primar: gradiniță, before și afterschool.
Mai mult
00:20:17
Aniela Burlacu este avocat partener în SCPA Frunza şi Asociaţii şi un antreprenor de succes care a pornit acum 5 ani...
Aniela Burlacu este avocat partener în SCPA Frunza şi Asociaţii şi un antreprenor de succes care a pornit acum 5 ani Arpeggio Music School. O şcoală de muzică care a luat fiinţă cu gandul la fiica ei, pasionată de pian. O şcoală creată cu gândul la copii, cu o perspectivă a parintelui, în care cursanţii să se simtă bine şi să vină cu plăcere. Aşa s-a născut o adevărată comunitate de peste 200 de cursanţi, prieteni, care au devenit o mare familie. Pandemia a fost o lecţie bună, a prins şcoala în plină dezvoltare şi a impus un val de inovaţii care au asigurat nu doar supravieţuirea business-ului dar chiar o dezvoltare continuă. Despre modelul de business, inovaţie şi planuri de viitor într-un viitor incert, discutăm astăzi cu Aniela Burlacu, Fondator al Arpeggio Music School.
Mai mult
00:24:41
"Unique Selling Proposition " este al 3-lea live din seria de 7 live-uri susţinute de mine pentru comunitatea...
"Unique Selling Proposition " este al 3-lea live din seria de 7 live-uri susţinute de mine pentru comunitatea Business Romania.
De ce crezi că anumite firme vând mai mult, mai bine şi mai scump? Răspunsul de cele mai multe ori este pentru că au o propoziţie unică de vânzare puternică sau un USP puternic.
Mai mult
00:03:18
Sănătatea copiilor noștri este mai importantă decât orice altceva!
Și pentru că sănătatea dentară este esențială...
Sănătatea copiilor noștri este mai importantă decât orice altceva!
Și pentru că sănătatea dentară este esențială pentru sănătatea întregului organism, trebuie să programăm regulat vizite ale copiilor la medicul stomatolog.
Primul aspect care trebuie avut în vedere de către părinți, în acest sens, este dezvoltarea corectă, din punct de vedere ortodontic, a danturii copiilor.
Dinții strâmbi pot duce la apariția cariilor, parodontopatiei și obligă mușchii masticatori la un efort suplimentar, ceea ce implică dureri la nivelul capului, gâtului, umărului, spatelui și probleme ale articulației temporo-mandibulare.
Mai mult
00:30:22
La baza brandului tău personal va sta viziunea brandului, apoi stâlpii brandului tău personal sunt valorile...
La baza brandului tău personal va sta viziunea brandului, apoi stâlpii brandului tău personal sunt valorile brandului tău , esenţa brandului tău personal, personalitatea brandului şi toate duc către promisiunea de brand. O dată identificate valorile, esenţa şi personalitatea vei începe pe acestea să le comunici către publicul tău.
Toate cele de mai sus formează Arhitectura Brandului Personal.
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia Kitului de Brand Personal (unelte de marketing super faine pentru business-ul tău)? Ia-l de aici GRATUIT: https://bit.ly/3gpFS5t
Mai mult
00:34:54
Nevoia de diferențiere a indivizilor devine un aspect tot mai important, motiv pentru care interesul pentru personal...
Nevoia de diferențiere a indivizilor devine un aspect tot mai important, motiv pentru care interesul pentru personal branding este în creștere, iar oamenii doresc să afle mai multe despre cum își pot construi și ulterior menține un brand puternic.
Dintre erorile cele mai frecvente remarcate la persoanele interesate de construirea brandului personal se numără:
- Lipsa autenticității
- Cantitatea în detrimentul calității
- Nu există un ţel clar şi o strategie
- Să comunici fără un plan
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia Kitului de Brand Personal (unelte de marketing super faine pentru business-ul tău)? Ia-l de aici GRATUIT: https://bit.ly/3gpFS5t
Mai mult
00:25:13
Ce se întâmplă în domeniul fashion în şi după pandemie?
00:22:40
Fără să ne dăm seama, suntem Branduri. Nu este nevoie decât de o simplă interacţiune cu o persoană, pentru ca...
Fără să ne dăm seama, suntem Branduri. Nu este nevoie decât de o simplă interacţiune cu o persoană, pentru ca aceasta să fie “etichetată”.
Branding-ul personal este un instrument puternic şi foarte important, pentru că trimite un mesaj direct, clar şi relevant despre cine eşti şi/sau despre ce ai tu de oferit.
Brandingul există la toate nivelurile vieţii personale şi profesionale, indiferent că încercăm să ne promovăm în compania în care lucrăm, ne dorim să facem o schimbare în carieră sau încercăm să vindem un serviciu sau un produs.
Mai mult
00:34:25
"Ce definește brandul dvs personal ?" este o intrebare care ar trebui sa ne preocupe permanent.
Ghidul nostru va...
"Ce definește brandul dvs personal ?" este o intrebare care ar trebui sa ne preocupe permanent.
Ghidul nostru va fi Norocel Cristina (trainer, consultant marketing, comunicator si antreprenor) care, pe parcursul celor 7 LIVE-uri, ne va arata cum sa avem mereu raspunsuri si o strategie eficienta pe linia brandului personal.
Mai mult
N/A
Devotament, perseverență, dedicație și multă muncă, totul ca să stăpânești arta de a fi expert contabil. Viziunea...
Devotament, perseverență, dedicație și multă muncă, totul ca să stăpânești arta de a fi expert contabil. Viziunea echipei este de a ajuta si educa publicul din România cu privire la domeniul contabilității. De-a lungul timpului, am sesizat că există o problemă de informare a antreprenorului, de aceea am acordat o atenție deosebită comunicării cu acesta, acordându-i toate informațiile necesare. Comunicarea face diferența în construirea unui business de succes pe termen lung.
Mai mult
Unable to load tooltip content.