Videoclipuri
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
00:03:38
Aflați din clip beneficiile suplimentare pe care asigurarea de sănătate le are față de un abonament medical făcut de...
Aflați din clip beneficiile suplimentare pe care asigurarea de sănătate le are față de un abonament medical făcut de o singură rețea.
1. Asigurarea decontează în orice clinică sau spital din România, sau chiar din străinătate, după caz.
2. Asigurarea decontează nelimitat serviciile medicale în ambulatoriu
3. Limitele de decontare ale unei asigurări în cazul spitalizării sunt generoase, merg până la 150 000 lei pentru România sau milioane de euro în cazul produselor internaționale.
Pentru oferte: www.teasiguricuAdrian.ro/contact-asigurari/
Mai mult
00:02:32
Cu beneficiul Easy Pay al asigurării private de sănătate, practic ai decontare directă în orice clinică sau spital...
Cu beneficiul Easy Pay al asigurării private de sănătate, practic ai decontare directă în orice clinică sau spital din România.
Cum funcționează? Asigurătorul pune la dispoziția asiguratului un card Master Card, card pe care îl alimentează cu bani în caz de nevoie, astfel încât asiguratul să poată plăti serviciul medical oriunde. Mai mult, cardul poate fi folosit și în cazul consultațiilor la specialiștii sau profesorii universitari care nu acceptă decât plata pe loc. Află despre!
Mai mult
00:00:41
O pledoarie pentru o asigurare de studii pentru copilul tău. E poate unica manieră valabilă prin care vei reuși să...
O pledoarie pentru o asigurare de studii pentru copilul tău. E poate unica manieră valabilă prin care vei reuși să strângi bani special pentru el. În plus, pe toată perioada de până la majorat va fi protejat, orice ți s-ar întâmpla ție. www.teasiguricuAdrian.ro
Mai mult
00:02:40
E vorba de produse premium cu acoperiri mari (de până la 3 milioane de Euro pe an). Sunt navele amiral ale...
E vorba de produse premium cu acoperiri mari (de până la 3 milioane de Euro pe an). Sunt navele amiral ale asigurărilor private de sănătate. Ele decontează atât spitalizarea cât și ambulatoriul internațional (în Europa sau World Wide, în funcție de pachetul ales). În momentul în care ești protejat de o astfel de asigurare, practic nu mai ai nicio grijă financiară legată de costurile medicale. Chiar și în cazul unor boli grave nu va trebui să-ți vinzi casa sau să apelezi la mila publică. Asigurarea acoperă cheltuiala și te poți investiga sau trata oriunde.
Mai mult
00:02:12
Simți că e timpul să fii mamă? E vremea să iei în calcul să îți faci o asigurare privată de sănătate care să includă...
Simți că e timpul să fii mamă? E vremea să iei în calcul să îți faci o asigurare privată de sănătate care să includă și un pachet de maternitate. Asigurarea îți va deconta atât consultații 1 din timpul sarcinii cât și nașterea propriu-zisă, la orice spital din România.
Aducerea pe lume a unui copil trebuie să fie făcută sub semnul SIGURANȚEI. Siguranță pe parcursul sarcinii și siguranță în momentul nașterii.
Consultațiile prenatale trimestriale sunt extrem de importante.
Însă evenimentul cel mai stresant – fizic, psihologic cât și financiar – este nașterea propriu-zisă. Sunt foarte mulți factori de care trebuie să se țină seama: calitatea medicilor și a moașelor, aparatura medicală și disponibilitatea medicației, nu în ultimul rând condițiile igienice și de cazare. Și toate au cel mai mic numitor comun banii pe care îi plătești. Bani care, spuneam, pot fi decontați integral de o asigurare de sănătate.
Asigurările medicale trebuie făcute cu cel puțin 10 luni înainte de naștere. Oricum, cheltuiala e utilă chiar și în această perioadă de așteptare. Beneficiezi de protecția asigurării private de sănătate: dacă te îmbolnăvești sau ai un accident îți sunt acoperite cheltuielile medicale oriunde le-ai accesa.
Mai mult
00:02:13
I se spune boala secolului și nu degeaba. Anual în România sunt diagnosticate peste 40000 de cazuri noi.
Există...
I se spune boala secolului și nu degeaba. Anual în România sunt diagnosticate peste 40000 de cazuri noi.
Există asigurări private de sănătate, ACCESIBILE ca preț, care oferă protecție pentru cancer. Acoperirea poate fi în România, în U.E. și Turcia sau world-wide.
Ce acoperă o asigurare oncologică:
Consultații, investigații și tratamente, inclusiv a doua opinie medicală. Aici intră analizele, imagistica avansată, chimio sau radio terapia, etc.
Spitalizare, inclusiv intervenții chirurgicale și cazare pentru un însoțitor
Ședințe de consiliere psihologică și de nutriție
O asigurare oncologică mai poate acoperi:
Chirurgie plastică reconstructivă
Tratamente alternative și terapii complementare
Alte cheltuieli conexe diagnosticului
Mai mult
00:02:11
Un principiu de bază după care funcționăm odată ce identificăm că avem simptome ale unei maladii, este că...
Un principiu de bază după care funcționăm odată ce identificăm că avem simptome ale unei maladii, este că întotdeauna vom căuta să accesăm cel mai bun diagnostician, să ne tratăm în clinica cu cea mai modernă aparatură, să ne opereze cel mai bun chirurg. Când ești bolnav logica discountului și a chilipirului încetează să mai funcționeze. Brusc vrei ce e mai bun, cât mai rapid, fără să mai ții seama de costuri.
Și exact asta rezolvă o asigurare privată de sănătate. Îți decontează rapid și integral oriunde ai accesa un serviciu medical. Oriunde în România sau, după caz, în străinătate.
Mai mult
00:02:10
Nu te internezi des, dar atunci când o faci cheltuielile sunt mari.
O asigurare medicală privată acoperă, în limita...
Nu te internezi des, dar atunci când o faci cheltuielile sunt mari.
O asigurare medicală privată acoperă, în limita sumei asigurate toate cheltuielile implicate de spitalizare: servicii hoteliere, medicație, intervenții chirurgicale (inclusiv dispozitivele medicale), suport medical specializat și dedicat, a doua opinie medicală. Se poate acoperi inclusiv costul hotelier pentru un însoțitor, de exemplu pentru un părinte dacă îi este internat copilul. În cazul în care totuși internarea este într-un spital de stat, asigurarea privată plătește o indemnizație asiguratului pentru fiecare zi de internare, astfel încât să se poată plăti serviciile ”gratuite”: medicamente, echipamente medicale, atențiile necuvenite și altele
Acoperirea asigurării private este în România, în orice spital privat sau de stat. Sunt și asigurări, din care unele cu prețuri accesibile, care acoperă spitalizarea și în Uniunea Europeană sau Turcia. Este liniștitor să știi că te poți opera, chiar și de apendicită, la Viena de exemplu. În cazul bolilor grave acoperirea internațională poate fi literalmente salvatoare de vieți.
Mai mult
00:02:18
Ambulatoriul este orice serviciu medical care nu implică spitalizare. E zona medicală cu cea mai mare frecvență de...
Ambulatoriul este orice serviciu medical care nu implică spitalizare. E zona medicală cu cea mai mare frecvență de accesare.
Pachetul de ambulatoriu al unei asigurări are în plus față de un abonament medical:
Acces gratuit la toate categoriile de medici, inclusiv specialiști de prim rang și profesori universitari.
Acces gratuit la întreaga gamă de analize, inclusiv markeri tumorali sau alte analize care nu sunt decontate de CNAS. La unii asigurători sunt și excluderi, dar sunt foarte puține.
Acces gratuit și nelimitat la o gamă largă de investigații complexe (radiografii, ecografii, endoscopii, colonoscopii, RMN, CT)
Acces gratuit și nelimitat la toată gama de proceduri și tratamente în ambulatoriu - inclusiv microchirurgie
Pot fi decontate și proceduri de balneofiziokinetoterapie
Mai mult
00:02:56
În acest clip discut despre asigurări de sănătate de grup. Adică cele pe care firma le plătește ca beneficiu pentru...
În acest clip discut despre asigurări de sănătate de grup. Adică cele pe care firma le plătește ca beneficiu pentru angajații săi. Firma are astfel o serie de avantaje competitive pe piața muncii. Avantaje directe, pentru că are angajații sănătoși și productivi și avantaje indirecte, adică are la dispoziție un instrument suplimentar de recrutare și retenție a personalului. Este important și că cheltuiala cu asigurările de sănătate de grup este deductibilă fiscal în limita anuală a 400 de Euro pentru fiecare angajat.
Mai mult
00:04:32
Pe scurt despre asigurarea facultativă a locuinței: care sunt principalele riscuri de care ne protejează, ce...
Pe scurt despre asigurarea facultativă a locuinței: care sunt principalele riscuri de care ne protejează, ce beneficii avem?
Veți vedea că e încă ieftin și sunt foarte multe evenimente care se pot întâmpla (de la cele mici la unele majore).
Mai mult
00:02:27
Sistemul public de sănătate de la noi e o glumă amară. Un serviciu gratuit care costă mai mult decât dacă ar fi...
Sistemul public de sănătate de la noi e o glumă amară. Un serviciu gratuit care costă mai mult decât dacă ar fi plătit.
Dacă ești sub protecția unei asigurări de sănătate individuale: cu o plată mică, poți avea asigurate în caz de îmbolnăvire spitalizarea sau atât spitalizarea cât și ambulatoriul. În momentul în care ești protejat de o asigurare de sănătate privată, ai parte de servicii la un alt nivel.
Mai mult
00:02:32
Chiar așa, la ce e bună o asigurare privată de sănătate?
Asigurarea de sănătate privată este soluția rapidă,...
Chiar așa, la ce e bună o asigurare privată de sănătate?
Asigurarea de sănătate privată este soluția rapidă, completă și optimă din punct de vedere al costurilor de protecție medicală.
Principiu de funcționare al unei asigurări private de sănătate este foarte simplu: plătești lunar/trimestrial/anual o sumă mică de bani iar în caz de îmbolnăvire îți sunt suportate cheltuieli mari (consultații, investigații, operații, spitalizare, etc.).
Mai mult
N/A
Prezentarea Te asiguri cu Adrian.
Unable to load tooltip content.