Ce reprezinta grila de evaluare de risc?

Raportul de evaluare este instrumentul prin care evaluatorul de risc la securitate fizica comunica clientului, sau altei persoane desemnate de acesta, rezultatele si concluziile analizei de securitate.

Membri in acest videoclip
Nici un utilizator nu a fost etichetat in acest videoclip
Etichete
Nici o eticheta disponibila

Videoclipuri din aceeasi categorie

00:03:59
Analiza de risc la securitate fizica devine obligatorie pentru societatile comerciale!
Toate societatile comerciale...
Analiza de risc la securitate fizica devine obligatorie pentru societatile comerciale!
Toate societatile comerciale sunt obligate sa contacteze un evaluator care sa realizeze analiza de risc la securitate fizica, aceasta urmand a fi efectuata pentru toate si fiecare dintre obiectele de activitate active si sediile pe care firmele le au, conform legii.
Termenul limita pana la care societatile comerciale trebuie sa finalizeze analiza de risc la securitate fizica este Iunie 2017. In caz contrar, firmele risca amenzi uriase!
Echipa Security Business Team va sta la dispozitie cu evaluator de risc autorizat si o retea de parteneri la nivel national. www.sbtgroup.ro
Mai mult
N/A
Avem o lista cu toate documentele pe care porice societate trebuie sa le prezinte in cazul unui control pentru...
Avem o lista cu toate documentele pe care porice societate trebuie sa le prezinte in cazul unui control pentru Analiza de risc la securitate.
Echipa Security Business Team va sta la dispozitie cu evaluator de risc autorizat si o retea de parteneri la nivel national. 0771 422 224
Mai mult
Unable to load tooltip content.