Oferte din Catalog
Videoclipuri
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
00:45:38
Povestesc cu Radu Ciofu despre noul sezon de business networking si ce evenimente am pregatit pentru antreprenorii...
Povestesc cu Radu Ciofu despre noul sezon de business networking si ce evenimente am pregatit pentru antreprenorii dornici de conexuni reale.
Emisiunea poate fi urmarita integral pe pagina de YouTube Canal 33 Romania: https://www.youtube.com/watch?v=wxAs-lIu8sc
Mai mult
00:23:57
Tips & tricks in networking si "Cunoaste antreprenoarea" - 6 antreprenoare se prezinta printr-un discurs in genul...
Tips & tricks in networking si "Cunoaste antreprenoarea" - 6 antreprenoare se prezinta printr-un discurs in genul elevator speech. Detalii conferinta: http://bit.ly/2M9S3JU
Mai mult
00:54:00
Cum sa iti cresti brandul utilizand PR si networking si cum functioneaza cele 2 instrumente impreuna. Va asteptam cu...
Cum sa iti cresti brandul utilizand PR si networking si cum functioneaza cele 2 instrumente impreuna. Va asteptam cu intrebari si comentarii!
Mai mult
00:46:14
In seara aceasta am povestit la Canal 33 Romania, despre Conferinta Anuala de Business Networking MORE de saptamana...
In seara aceasta am povestit la Canal 33 Romania, despre Conferinta Anuala de Business Networking MORE de saptamana trecuta, despre tema si speakeri conferintei, despre informatiile primite si networking. Multumim, Canal 33 Romania pentru invitatie!
Mai mult
00:54:40
O noua editie Networking de la A la Z - invitata Laura Baciu, membru Leaders si ambasador al comunitatii, omul care...
O noua editie Networking de la A la Z - invitata Laura Baciu, membru Leaders si ambasador al comunitatii, omul care ne-a facut sa avem incredere din nou in real estate si sa vedem acest domeniu cu alti ochi. Aflam imediat de ce :)
Mai mult
00:54:52
Povestim cu Dragos despre cum a pornit cel mai delcios business, cum il ajuta networkingul in afaceri, ce inseamna...
Povestim cu Dragos despre cum a pornit cel mai delcios business, cum il ajuta networkingul in afaceri, ce inseamna pentru el o retea de parteneri si de ce ciocolata este considerata mancare pentru zei. Va invit sa descoperiti omul din spatele celor mai iubiti macarons din Romania.
Mai mult
00:57:52
Aboneaza-te pentru continut NOU --» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV Vezi toate interviurile pe Site --»...
Aboneaza-te pentru continut NOU --» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV Vezi toate interviurile pe Site --» https://www.bizilive.ro/Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.Este prima platforma media din Romania “deschisa” creatorilor de continut dedicata Antreprenoriatului
Mai mult
N/A
Evenimentele Networking After Work sunt pentru tine daca iti doresti acces la mai multe informatii punctuale de...
Evenimentele Networking After Work sunt pentru tine daca iti doresti acces la mai multe informatii punctuale de business, mai multi oameni de afaceri si mai mult networking alaturi de alti antreprenori si posibili parteneri de afaceri. #MOREpeople #MOREbusiness Vino sa cunosti membrii comunitatii MORE Networking si sa fii cunoscut in reteaua oamenilor care creeaza relatii, nu baze de date! #doMORE
Mai mult
N/A
Am povestit cu Madalina si Antoaneta despre Comunitati si de ce avem nevoie de ele. Multumim pentru invitatie. -...
Am povestit cu Madalina si Antoaneta despre Comunitati si de ce avem nevoie de ele. Multumim pentru invitatie. - BUSINESS WOMAN live la Canal 33
Mai mult
01:02:17
MORE Networking inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu...
MORE Networking inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri, ateliere, conferinte si evenimente dedicate. MORE Networking este despre Metode, Oameni, Resurse si Entuziasm. Pentru ca nici un lucru maret nu a fost vreodata realizat fara entuziasm.
Mai mult
00:03:25
Conferinta "from ZERO to HERO" - despre esecuri in business si lectii invatate alaturi de Razvan Ziemba, Dan Domnica...
Conferinta "from ZERO to HERO" - despre esecuri in business si lectii invatate alaturi de Razvan Ziemba, Dan Domnica si Cristian Chitu. Despre cum sa iti prezinti afacerea si sa-ti spui povestea alaturi de Mihai Chiratcu. De la zero la succes si cum au construit comunitati valoroase Alin Popescu, Magda Bei, Mircea Capatina, Ioana Selner, Madalin Mancila si Lupsa Dana. Multumim tuturor pentru inspiratie! Multumiri speciale partenerilor si participantilor - cei care ati sarbatorit cu noi 1 an de MORE Networking - eroii suntem noi, cei care invatam din greseli si experienta colectiva, ne spunem povestea cu entuziasm si cream relatii, nu baze de date. Video credit: Ballon Rouge Studio.
Mai mult
00:02:25
Networking-ul este cea mai usoara si rapida cale de a afla cat mai multe informatii despre un anumit domeniu de...
Networking-ul este cea mai usoara si rapida cale de a afla cat mai multe informatii despre un anumit domeniu de activitate. E metoda prin care poti vorbi cu alti antreprenori despre afacerea ta. Este calea prin care mai multi oameni cu aceleasi valori, in general, pot impartasi din experienta si ideile lor. Este insa si cel mai important instrument de marketing, presales si PR, daca este folosit consecvent si cu obiective smart. Vrei sa afli mai mult? Vino in comunitatea MORE Networking - www.morenetworking.ro
Mai mult
00:01:19
Acum poti sa-ti imparti experientele de business intr-o comunitate activa si interactiva, care te ajuta sa creezi...
Acum poti sa-ti imparti experientele de business intr-o comunitate activa si interactiva, care te ajuta sa creezi relatii, nu baze de date! Vino alaturi de oamenii de afaceri si companiile care doresc sa isi dezvolte afacerile, sa isi mareasca numarul de prospecti, sa aiba mai multa vizibilitate si sa isi dezvolte o retea de contacte profesionala. #MOREnetworking #MOREvalue #MOREbusiness Te asteptam la urmatoarele intalniri de business networking ale comunitatii MORE Networking. www.morenetworking.ro
Mai mult
00:04:32
Comunitatea MORE Networking prin lentila lui Aurelian Ivan si a membrilor, care au gasit aici mediul propice pentru...
Comunitatea MORE Networking prin lentila lui Aurelian Ivan si a membrilor, care au gasit aici mediul propice pentru orice antreprenor - intalniri de afaceri, parteneri si dezvoltarea afacerii. Pentru ca in spatele fiecarei carti de vizita sta o poveste, vino sa-ti spui povestea la urmatoarele intalniri de #businessnetworking.
Mai mult
00:01:02
Misiunea MORE este de a facilita contextul care sa inlesneasca construirea de relatii si parteneriate durabile si...
Misiunea MORE este de a facilita contextul care sa inlesneasca construirea de relatii si parteneriate durabile si profitabile intre oamenii de afaceri, prin intermediul instrumentelor de networking. Misiunea MORE Networking este crearea de relatii, nu de baze de date.
Mai mult
Unable to load tooltip content.