Oferte din Catalog
Videoclipuri recomandate
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
Videoclipuri
In acest moment nu sunt videoclipuri disponibile.
00:00:47
Cât timp ne ia să devenim branduri personale?
A deveni brand personal înseamnă a oferi valoare pentru publicul...
Cât timp ne ia să devenim branduri personale?
A deveni brand personal înseamnă a oferi valoare pentru publicul tău. Înseamnă că în permanenţă trebuie să oferi conţinut valoros , să vorbeşti despre ceea ce faci tu ca şi expert şi ce valoare aduci tu . Fă acest lucru timp de minim 6 luni şi vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.
Mai mult
00:49:14
Aceasta este prima etapă, cea în care se regăsesc foarte multe afaceri aflate la început de drum. Acestea încă nu...
Aceasta este prima etapă, cea în care se regăsesc foarte multe afaceri aflate la început de drum. Acestea încă nu s-au "afirmat" pe piață. Care e obiectivul tău dacă ești aici? Ce actiuni de promovare trebuie sa faci?
Mai mult
00:01:51
Ce elemente formează un Brand Personal?
- Valorile personale sunt foarte importante şi este bine să fim coştienţi...
Ce elemente formează un Brand Personal?
- Valorile personale sunt foarte importante şi este bine să fim coştienţi de ele. Acestea pot să fie din spectrul iubire, contribuţie, caritate, carieră
- Pasiunile, toţi avem hobby-uri şi pasiuni în afara jobului
- Expertiza, află care sunt lucrurile pe care îţi doreşti să le remarce oamenii la tine, acele atribute pe care le vrei accentuate şi ce vinzi până la urmă clienţilor
- Viziunea, ceea ce tu vezi posibil pentru lumea din jurul tău la care îţi doreşti să contribui. DE CE faci ceea ce faci
Mai mult
00:40:53
Companiile româneşti, antreprenorii români, au creat produse, au creat servicii, dar au uitat sau nu au mai apucat...
Companiile româneşti, antreprenorii români, au creat produse, au creat servicii, dar au uitat sau nu au mai apucat să creeze şi un brand.
Suntem mulţumiţi când vedem Made in Romania, dar brandul s-ar putea să nu fie românesc.
Coca-Cola este poate cel mai bun exemplu de marketing al lumii. Produsul în sine este simplu: apă, zahăr, sirop, sifon. O banală reţetă care însă este prezentată drept cea mai secretă reţetă a lumii.
Toată lumea a copiat produsul, conţinutul, dar nu a reuşit să copieze brandul, povestea şi marketingul Coca-Cola.
Mai mult
N/A
Roxana Domnica este Community Manager si Fondator MORE Networking.
- Imbina cu entuziasm pasiunea despre marketing...
Roxana Domnica este Community Manager si Fondator MORE Networking.
- Imbina cu entuziasm pasiunea despre marketing online cu placerea relatiilor offline de mai bine de 5 ani si crede ca ele nu se exclud, ba din contra - se completeaza firesc.
- Invitata noatra spune ca nu a ales nici una din cele 2 pasuni ale mele - marketingul si networkingul - ele au ales-o pe ea. A fost director de marketing in 2 din cele mai mari companii de software din Grecia si a acumulat experienta in campanii si evenimente, prin parteneriatele cu Oracle, Microsoft si partenerii externi cu care a colaborat in toti acesti ani.
- Ulterior a infiintat smaRketing (marketing with a smile) si a preluat partea de marketing si comunicare online pentru companii ca Legal Consult, Fresh Holidays, Royal York, Scoala Romano-Finlandeza, MAM Bricolaj, SBT Group, StraIE, Studio Pilates Doina Iosif, Nexia Romania, Concordia si multe altele.
Dupa o experienta de 12 ani in marketing, a descoperit intr-o zi un instrument care a ajutat-o sa isi schimbe radical strategia de marketing si promovare - networkingul. Desi activeaza in Social Media ca si Community Manager, crede cu tarie ca in era comunicării online, offline - comunicam foarte putin. Si-a propus sa reinventeze sa comunicam human to human, nu neaparat cantitativ, ci temeinic - de aici si motto-ul comunitatii MORE Networking - cream relatii, nu baze de date.
Indiferent ca vorbim despre promovarea unui business sau despre cautarea unor noi oportunitati profesionale, networking-ul este un element de baza al relationarii oamenilor si un pion important in dezvoltarea oricarei afaceri.
- MORE Networking inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri de networking, ateliere de business, conferinte si evenimente dedicate educatiei membrilor comunitatii. MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Entuziasmul este prezent in tot ceea ce fac si ii defineste cu tarie. #doMORE
Mai mult
00:40:00
Pentru toţi cei care au un business există facturi de plătit și obiective de îndeplinit și, atunci când acest lucru...
Pentru toţi cei care au un business există facturi de plătit și obiective de îndeplinit și, atunci când acest lucru nu se întâmplă, vă puteți regăsi rapid pierzând bani, luptându-vă să rămâneți pe linia de plutire și încercând să vă dați seama unde a mers totul greșit.
Dar adevărul este că, pentru majoritatea dintre noi, când vânzările sunt scăzute, este ușor să transferăm vina pe o problemă greșită. „Poate că sunt doar un vânzător rău”, credeți, „Sau poate am un produs care nu este căutat”.
În multe cazuri, totuși, scăderea vânzărilor nu înseamnă automat că aveţi o strategie de vânzări eronată, ci ar putea fi un semn că v-ați concentrat prea mult pe vânzarea produselor şi aţi neglijat constuirea brandului.
Mai mult
00:03:38
Aflați din clip beneficiile suplimentare pe care asigurarea de sănătate le are față de un abonament medical făcut de...
Aflați din clip beneficiile suplimentare pe care asigurarea de sănătate le are față de un abonament medical făcut de o singură rețea.
1. Asigurarea decontează în orice clinică sau spital din România, sau chiar din străinătate, după caz.
2. Asigurarea decontează nelimitat serviciile medicale în ambulatoriu
3. Limitele de decontare ale unei asigurări în cazul spitalizării sunt generoase, merg până la 150 000 lei pentru România sau milioane de euro în cazul produselor internaționale.
Pentru oferte: www.teasiguricuAdrian.ro/contact-asigurari/
Mai mult
00:41:36
Reţeaua socială a profesioniştilor, LinkedIn, poate deveni un adevărat secret al succesului atunci când vrei să îţi...
Reţeaua socială a profesioniştilor, LinkedIn, poate deveni un adevărat secret al succesului atunci când vrei să îţi construieşti brandul personal.
Pe LinkedIn stau profesioniştii ca tine. LinkedIn este reţeaua unde se află cei mai mulţi dintre clienţii tăi ideali. LikedIn este deţinută de compania Microsoft şi momentan, este reţeaua socială cu cel mai „bun” algoritm pentru utilizatori, unde reach-ul încă este organic.
Mai mult
00:02:20
Primesc multe mesaje de la antreprenori care doresc să îşi crească business-urile. Foarte des primesc întrebare:...
Primesc multe mesaje de la antreprenori care doresc să îşi crească business-urile. Foarte des primesc întrebare: să-mi promovez business-ul sau mai bine pe mine ca persoană? Ce să aleg?
Răspunsul meu: dacă doreşti să-ţi creşti business-ul mai repede şi eşti personajul principal al afacerii, atunci, cu siguranţă, mai bine te promovezi pe tine ca persoană.
Mai mult
00:32:12
Stabilirea parteneriatelor cheie în Brandingul Personal
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia...
Stabilirea parteneriatelor cheie în Brandingul Personal
P.S. Știai că acum poți să intri rapid în posesia Avatarului de Client (unelte de marketing super faine pentru business-ul tău)? Ia-l de aici GRATUIT: https://bit.ly/2Gd6g6B
Mai mult
00:22:38
Fiecare întreprinzător trebuie să pună în balanţă beneficiile, dezavantajele şi riscurile la care se supune şi să...
Fiecare întreprinzător trebuie să pună în balanţă beneficiile, dezavantajele şi riscurile la care se supune şi să decidă şi singur daca va apela sau nu la un consultant. Important e să fie în cunoştinţă de cauză. Un om informat ia cele mai bune decizii.
Mai mult
00:35:01
Facebook-ul - mediu ideal de promovare online
Orice antreprenor sau manager vede oportunitatea în folosirea...
Facebook-ul - mediu ideal de promovare online
Orice antreprenor sau manager vede oportunitatea în folosirea Facebook-ului pentru a-şi consolida poziţionarea brand-ului şi pentru a spori vânzările. Chiar dacă este un mediu ideal de promovare online pentru aproape orice tip de afacere, Facebook-ul necesită know-how avansat, pentru că raportul bugete investite - rezultate să fie unul echitabil.
Cu siguranţă că nimeni nu va avea succes imediat atunci când începe să se promoveze pe Facebook şi, este clar că strategia şi mesajele transmise sunt două ingrediente fără de care nu-ţi poţi atinge obiectivele.
Mai mult
00:30:29
Dacă nu ai norocul de a fi singurul jucător din industria ta va trebui să te diferențiezi de concurența ta prin...
Dacă nu ai norocul de a fi singurul jucător din industria ta va trebui să te diferențiezi de concurența ta prin propunerea ta de vânzare unică sau USP.
Un USP puternic, care poate fi recunoscut instantaneu, poate creşte sau distruge businessurile care operează pe piețe competitive și industrii de marketing de nișă, așa că este esențial să utilizați USP-ul și să îl transformați în piatra de temelie a strategiei tale generale de marketing. Până când nu știi care este USP-ul tău și cum să-l valorifici, afacerea ta va fi doar o altă voce care va fi ascultată.
Ce este o propunere de vânzare unică?
Mai simplu spus, propunerea ta unică de vânzare este ceea ce face ca afacerea ta să fie diferită de toată lumea de pe piața în care activezi.
Mai mult
00:01:43
Cei 3C în Brandingul Personal
1. CLARITATE
Brandul tău personal ar trebui să trimită un mesaj clar despre ceea ce...
Cei 3C în Brandingul Personal
1. CLARITATE
Brandul tău personal ar trebui să trimită un mesaj clar despre ceea ce reprezenți. Alocă ceva timp pentru a-ţi defini pasiunile, valorile, convingerile, motivatorii, unicitatea ta în domeniul tău de expertiză și multe altele. Acestea sunt lucrurile care alcătuiesc marca personală, esența unică a mărcii, care te face să fii tu. Știu că poate fi înfricoșător să-ți pui adevăratul sine acolo și să fii fără scuze cine ești. Dar tu ești singurul lucru pe care nu îl au concurenții tăi!
2. CONSISTENŢA
Oriunde publicul tău interacționează cu brandul tau- atât offline, cât și online - este o oportunitate pentru tine de a influența modul în care simt despre brandul tău. Construieşte o prezență și un mesaj consecvent, astfel încât să creezi încredere în brandul tău . Coerența înseamnă utilizarea detaliilor bio consistente, inclusiv informații de contact consistente și partajarea de mesaje consistente pe toate platformele în care te promovezi. Fii cine ești online și offline.
3. CONSECVENŢA
Lucrează la brandul tău personal zi de zi.
Mai mult
00:01:55
Liderii români, indiferent că sunt antreprenori sau manageri, apelează la imaginea proprie ca instrument principal...
Liderii români, indiferent că sunt antreprenori sau manageri, apelează la imaginea proprie ca instrument principal în promovarea afacerii.
Din ce în ce mai mulți angajatori își recrutează sau își studiază cu meticulozitate viitorii colaboratori din mediul online, fie că este vorba despre LinkedIn, Facebook sau Instagram. Imaginea, așadar, face cât o mie de cuvinte și la propriu și la figurat, iar relevanța dezvoltării propriei imagini poate face diferența dintre un job bine plătit și un altul mediocre.
Fie că ești angajator sau angajat, prezența ta online este foarte relevantă pentru succesul tău.
Oamenii vin catre tine cu propuneri si oportunitati, pentru ca le este clar cu ce ii poti ajuta.
Poti cere mai multi bani pentru serviciile tale.
Mai mult
00:25:02
Top 5 Greşeli ce se fac în personal branding:
- brandul personal vorbeşte despre autenticitate şi nu despre...
Top 5 Greşeli ce se fac în personal branding:
- brandul personal vorbeşte despre autenticitate şi nu despre perfecţiune
- brandul personal traverseaza diferite cicluri de viaţă, fiind greşit să le anulezi sau maschezi
- un brand personal nu devine mai atrăgător dacă face mai multe promisiuni, mai ales dacă nu le poate îndeplini
- nu comunici în social media despre viaţa ta profesională. Practic, crezi că Facebook e doar o reţea pentru prieteni şi te limitezi la câteva postări pe lună, personale, care nu spun nimic despre cine eşti tu ca expert. Oamenii nu ştiu cu ce te ocupi, nu ai nici poziţia trecută la About şi nu vorbeşti deloc despre proiectele la care lucrezi, oamenii cu care te întâlneşti sau ce te face mândru la job.
- nu îţi creezi conţinutul tău propriu. Fie că vorbim despre postări mai lungi cu păreri despre un subiect, de poze proprii sau de articole scrise de tine pe propriul blog, la tine lipsesc cu desăvârşire. Dacă ai o identitate vizuală dezvoltată, să postezi constant conţinut cu logo-ul tău ajută mult în branding personal.
Mai mult
00:30:45
"Avatar de Client Ideal" este al 4-lea live din seria de 7 live-uri susţinute de mine pentru comunitatea Business...
"Avatar de Client Ideal" este al 4-lea live din seria de 7 live-uri susţinute de mine pentru comunitatea Business Romania.
Ce este acest avatar de client și cu ce ne ajută el într-un business? În primul rând, atunci când definim avatarul, creionăm de fapt imaginea clientului ideal, sau cui vindem produsul ori serviciul. Cu ce ne ajută? Mai pe scurt, fără acesta, nu putem să trecem la a promova afacerea, la a vinde, căci prima premisă de la care plecăm atunci când vrem să vindem cuiva este să cunoaștem nevoile acestei persoane.
Mai mult
00:59:46
PARTENERI DE VIAȚĂ ȘI DE BUSINESS - ROXANA ȘI DAN DOMNICA - CE BINE CĂ EȘTI! cu Ramona Dărvășan

Au făcut o...
PARTENERI DE VIAȚĂ ȘI DE BUSINESS - ROXANA ȘI DAN DOMNICA - CE BINE CĂ EȘTI! cu Ramona Dărvășan

Au făcut o înțelegere ca el să o învețe să conducă, iar ea să îl învețe engleză și astfel s-au îndrăgostit. Doi oameni plini de bunăvoie care deși lucrează mult și lucrează împreună, găsesc modalități de a se rupe de muncă și a-și face timp special pentru familie, pentru fetița lor. Urmărește și tu o poveste de dragoste unică cu ROXANA și DAN DOMNICA!
Mai mult
N/A
În video vă prezentăm câteva incărcări realizate sub îndrumarea Pabllo Logistics.
00:31:41
Ce trebuie să știi e că o promoție făcută bine îți poate aduce enorm de multe beneficii atât de imagine cât și în...
Ce trebuie să știi e că o promoție făcută bine îți poate aduce enorm de multe beneficii atât de imagine cât și în cash flow. La fel, o promoție făcută prost poate să-ți provoace pagube serioase și să-ți afecteze serios afacerea.
Mai mult
Unable to load tooltip content.