Site4All vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro.

In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Puteti cumpara serviciile noastre on-line urmand 6 pasi:

01
Din pagina PROMOVEAZA-TI AFACEREA selectati pachetul pe care doriti sa-l achizitionati apasand pe linkul SELECTEAZA PACHET!
02
Introduceti datele dvs. personale pentru inregistrare sau autentificare, in cazul in care sunteti client Site4All.
03
Completati campurile din formular cu informatii despre firma dvs si apasati butonul Salveaza.
04
Veti fi redirectionat in sectiunea Comenzile mele din meniul PANOU CONTROL unde urmeaza sa apasati butonul Plateste acum.
05
Completati detaliile de facturare si apasati pe butonul Continua.
06
Introduceti datele despre credit / debit card si codul de reducere daca detineti unul.
Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. 
-Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
-"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard.