Cum Cumpar

Serviciile de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de Euplatesc

Online cu card bancar urmand pasii

Site4All vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

01. Creeaza un cont selectand tipul de profil care ti se potriveste!

02. Din pagina PACHETE selecteaza pachetul pe care doresti sa-l achizitionezi apasand pe linkul SELECTEAZA PACHET!

03. Completeaza campurile din formular cu informatii despre firma ta si apasa butonul Salveaza.

04. Vei fi redirectionat in sectiunea Comenzile mele din meniul PANOU CONTROL unde urmeaza sa apesi butonul Plateste acum.

05. Completeaza detaliile de facturare si apasa pe butonul Continua.

06. Introdu datele despre credit/ debit card si codul de reducere daca detii unul.

Daca ai ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa complezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati. 

  • Platile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa si Mastercard (Visa/ Visa Electron si Mastercard/ Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si Mastercard.

Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Riscurile asociate unei plati online

Datele personale introduse de tine pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. Site4All si Euplatesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Citeste "Politica de confidentialitate Euplatesc.ro" si "Politica de confidentialitate site4all.ro" pentru mai multe informatii despre acest subiect.

Datele tale, in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre în posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Euplatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Euplatesc, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In cazul în care cardul tau a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem - introducerea unui cod/ parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Citeste "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Cron Job Starts