Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Utilizator anonim
  2. Afaceri & Antreprenoriat
  3. Marți, 29 Septembrie 2020
  4.  Aboneaza-te prin email
Beneficiile acordate angajaţilor până la declanşarea pandemiei mai sunt relevante, luând în considerare noile variabile?
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
Raspuns acceptat
Alina Roxana Striinu
Administrator Firma
Raspuns acceptat In asteptarea moderarii
0
Voturi
Anuleaza
Modul în care angajaţii lucrează s-a schimbat, prin urmare, se simte nevoia unor schimbări şi în ceea ce priveşte politica de beneficii. Unele beneficii ar putea să nu mai fie utile în noul context, iar organizaţiile ar putea să aloce bugetele pentru beneficii mai eficient.

Un beneficiu precum masajul la birou devine inutil, dar un scaun de birou pentru spaţiul de lucru de acasă, ar putea fi mult mai apreciat.

În plus, în contextul unei eventuale contractări economice, optimizarea beneficiilor şi din punct de vedere al costului fiscal, pare o variantă de luat în calcul. În anumite condiţii, organizaţiile se pot prevala de prevederile fiscale actuale pentru a încadra anumite plăţi în categoria avantajelor neimpozabile.
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.


There are replies in this post but you are not allowed to view the replies from this post.