Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Amro Electronic Grup
  2. Shoping & Produse
  3. Miercuri, 24 Mai 2017
  4.  Aboneaza-te prin email
De multe ori, cand vreau sa cumpar ceva tehnic, fie ca e vorba de un serviciu fie de un produs, sunt nevoit sa ma specializez.
Daca vreau Echipamente audio profesionale Proel, Ic Audio, stiu exact ce trebuie, la ce foloseste fiecare componenta si daca e necesara sau nu.
Insa, mi se intampla sa mai cumpar si altele. Aici incepe nebunia. Trebuie sa pierd ore intregi ca sa citesc despre diversele solutii. Sa ma specializez intr-un domeniu nou in asa fel, incat, la final, ajung sa stiu mai multe decat cei din domeniu.
Este epuizant si anormal!
http://www.amro.ro/galerie/51-sala-conferinte-b.jpg
La Amro Grup, daca vii sa ceri o solutie tehnica, garantat iti ofer doar ceea ce iti trebuie. Fara sa pleci cu senzatia aia ca trebuie sa cauti mai departe. Poate, data viitoare, am mai mult noroc.:)
Cum norocul ti-l faci, stiti vreun programator php bun?:)
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
Raspuns acceptat In asteptarea moderarii
0
Voturi
Anuleaza
Cand vrei sa iti faci reclama, nu o masca intr-o intrebare nesemnificativa, nu mi s-a intamplat sa am nevoie de vreun programator php bun si nici nu stiu vreunul. Daca ai neaparat nevoie de un php-ist bun mai bine ai scrie ce ai nevoie sa iti faca acest php-ist bun, ce e bun pentru unii nu e neaparat bun si pentru tine, restu' ..............e cancan internetist.
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
  1. mai mult de o luna in urma
  2. Shoping & Produse
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Nu exista raspunsuri pentru acesta intrebare.
Fii unul dintre primii care au raspuns la aceasta!