Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Iuliana Pasol
  2. Siguranta & Protectie
  3. Miercuri, 26 Februarie 2020
  4.  Aboneaza-te prin email
Chiar de curand o prietena de a mea mi-a cerut o oferta sub forma unei solutii personalizate pentru fiul sau in varsta de 30 ani, care sa contina servicii medicale, protectie viata si program protectie impotriva bolilor grave.

Am surprins-o in mod placut avand un raport foarte bun de pret in comparatie cu prime platite lunar/ multiple beneficii, insa ceea ce i-a atras cel mai mult atentia a fost BONUS-ul pentru 0 despăgubiri in cazul in care ai adaugate serviciile medicale cum ar fi - spitalizare si interventii chirurgicale, unde din 5 in 5 ani se face o evaluare, iar daca se constata ca nu ai beneficiat de ele, o mare parte din sumele primelor platite pe ultimii 5 ani se intorc inapoi in contul tau, atat pentru una sau ambele clauze.

Rapid a facut o comparatie cu ceea ce plateste ea acum lunar, cca 200lei/ luna, unde banii sunt doar o cheltuiala... nimic din ce plateste ea nu se intoarce inapoi, au trecut cativa ani de zile de cand nu a solicitat nimic din serviciile asigurate la stat.

Bineinteles ca nici nu exista termen de comparatie, daca in prima varianta esti un simplu asigurat la sistemul public de sanatate si platesti... pentru mai nimic/ versus varianta in care alegi sa fii client VIP, cumparand servicii medicale de calitate oriunde vrei tu in lume, 24/ 24 ore, sa fii despagubit chiar si pentru o zi de spitalizare, in plus sa ai la discretie un SERTAR PERSONAL plin cu bani alesi de tine, pe care sa-i primesti rapid in cazul producerii evenimentului asigurat.

Poti adauga clauze alese optional, cum ar fi, invaliditatea (care a ajuns sa fie considerata mai grava decat decesul... pentru ca devenim consumatori, dependenti de anumite persoane, servicii medicale si nevoi speciale) si altele pe care le-am numarat impreuna, sunt in total cca 9 beneficii - 9 lei/ zi in cazul fiului prietenei mele ( variaza in functie de varsta, perioada, suma asigurata, etc) principiul fiind foarte simplu :

Platesti ACUM putin, pentru a primi mult mai mult mai TARZIU!

Inchei prin a va reaminti că: CINE detine INFORMATIA, detine PUTEREA de a lua decizii la timp!

Rolul meu de Consultant Financiar incepe din momentul prezentari informatiilor avizate, prezentare oferta, finalizare si semnare contract, dar cel mai important moment este SERVICE-ul oferit pe toata durata contractuala, astfel sunt disponibila permanent clientilor 24/24h, devenind astfel "Doctor Financiar".
  Merita sa alegi servicii medicale private?
(0 Voturi)
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.


Nu exista raspunsuri pentru acesta intrebare.
Fii unul dintre primii care au raspuns la aceasta!
Cron Job Starts