Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Utilizator anonim
  2. Contabilitate & Fiscalitate
  3. Duminică, 08 Septembrie 2019
  4.  Aboneaza-te prin email
Cine are obligația de a avea casă de marcat?
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
Raspuns acceptat
Alina Potorac
Administrator Firma
Raspuns acceptat In asteptarea moderarii
0
Voturi
Anuleaza
Conform OUG nr. 28/1999 actualizată toți operatorii economici care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar (ex. tichete de masă/cadou) contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum și a prestărilor de servicii efectuate direct către populație sunt obligați să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.

La art. 2 din prezenta lege sunt prevăzute o serie de activități pentru care nu este obligatorie dotarea și utilizarea caselor de marcat electronice (ex. profesii libere care nu implică crearea unei societăți, comerțul cu amănuntul prin comis-voiajori, vânzarea pachetelor de servicii turistice, comerțul de tip cash and carry, activitățile pentru care încasările se realizează în baza biletelor).
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
  1. mai mult de o luna in urma
  2. Contabilitate & Fiscalitate
  3. # Permalink


There are replies in this post but you are not allowed to view the replies from this post.