Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Utilizator anonim
  2. Contabilitate & Fiscalitate
  3. Duminică, 08 Septembrie 2019
  4.  Aboneaza-te prin email
Cine are obligația dotării cu POS?
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
Raspuns acceptat
Alina Potorac
Administrator Firma
Raspuns acceptat In asteptarea moderarii
0
Voturi
Anuleaza
Persoanele juridice care desfășoară activități de comerț cu amănuntul și cu ridicata, precum și cele care desfășoară activități de prestări de servicii, care realizează anual o cifră de afaceri mai mare de 50.000 euro în echivalent lei, au obligația să accepte ca mijloc de plată și cardurile de debit, și cardurile de credit prin intermediul unui terminal POS și/sau al altor soluții moderne de acceptare.

Refuzul persoanelor juridice de a accepta ca mijloc de plată cardurile de debit și cardurile de credit se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 7.500 lei. Prin urmare, dacă societatea dumneavoastră are o CA mai mare de 50.000 de euro și o persoană fizică sau juridică solicită plata prin intermediului cardului, sunteți pasibili de amendă în cazul în care refuzați plata prin intermediului cardului.
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.
  1. mai mult de o luna in urma
  2. Contabilitate & Fiscalitate
  3. # Permalink


There are replies in this post but you are not allowed to view the replies from this post.