Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Adrian Ulmeanu
  2. Mancare & Bautura
  3. Marți, 11 Octombrie 2016
  4.  Aboneaza-te prin email
Ori de câte ori promovez consumul de apă sănătoasă sunt și persoane care afirmă cu tărie că nu beau apă "prea" multă. Iar ca motive pentru această situație negativă aud ceva de genul: "nu sunt obișnuit(ă)", "uit", "nu îmi place gustul", "nu simt nevoia" sau "îmi cade greu la stomac".

Însă, de cele mai multe ori, aceleași persoane suferă de afecțiuni precum ar fi: oboseală, dureri de cap, amețeală, dificultăți de concentrare sau crampe musculare. Așa cum știi și tu de mult, deshidratarea este o problemă cu multiple consecințe negative asupra organismului și poate avea o legătură directă inclusiv cu hipertensiunea, constipația, boala coronariană, infarctul, tromboza venoasă sau glaucomul.  

Iată câteva idei pentru că tu să bei mai multă apă în fiecare zi:  
1. Depozitează câteva containere de apă în locuri unde stai mai mult timp (la locul de muncă, în masină, la birou etc.) pentru a-ți fi la îndemână să o bei.
2. Schimbă gustul apei prin adăugarea de fructe proaspete (portocală, fructe de pădure, lămaie).
3. Pune-ți ceasul să sune ca, la un interval de 45-60 de minute, să bei un pahar de apă.

Apa ar trebui să acopere cu usurință nevoile corpului tău pentru o hidratare optimă și să nu fie o corvoadă să o bei. Din fericire, există Apa Kangen®, o apă alcalină, care se absorbe rapid și ușor în organismul tău în comparație cu alte ape. Acest lucru îți permite să fii complet hidratat(ă), fără să ai sentimentul de "umflat" - chiar și după 8-13 pahare de apă pe zi!

Află acum despre Apa Kangen®, lichidul vital sănătos și curat, bogată în antioxiddanti și minerale bune pentru organismul tău!
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
  1. Alexandra Pop
  2. acum 10 luni
  3. #8
Multumesc de sfaturi.
Am reusit sa beau cam cu 500 ml mai mult/zi urmandu-le.
______________________________________________
Alexandra de la https://pizzerianapolicentrale.ro/
  1. Adrian Ulmeanu
  2. acum 10 luni
  3. #9
Super :)
Nu au fost adaugate comentarii.


Nu exista raspunsuri pentru acesta intrebare.
Fii unul dintre primii care au raspuns la aceasta!