Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Dana Gelea
  2. Siguranta & Protectie
  3. Marți, 10 Martie 2020
  4.  Aboneaza-te prin email
Stii ce nu ai voie in bucatarie?:

  • sa pastrati lichide combustibile (cu exceptia uleiului de gatit) sau usor inflamabile;
  • sa pastrati alte butelii cu gaze lichefiate in afara celei care alimenteaza aragazul;
  • sa utilizati la aparatele electrice cordoane de alimentare cu izolatia strapunsa, improvizate sau cu stechere defecte;
  • sa lasati aragazul in functiune nesupravegheat;
  • sa depozitati langa soba lemne sau alte materiale combustibile;
  • sa lasati carpe, prosoape sau haine in apropierea aragazului;
  • sa turnati apa peste uleiul care a luat foc;
  • sa folositi apa pentru stingerea focului izbucnit la aparatele electrice. Daca nu dispuneti de un #stingator cu pulbere atunci, dupa deconectarea aparatului de la reteaua de alimentare cu energie electrica, utilizati un prosop ud sau o haina pentru inabusirea flacarii.
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.


Nu exista raspunsuri pentru acesta intrebare.
Fii unul dintre primii care au raspuns la aceasta!