Platforma Q & A

Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale? Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In aceasta sectiune oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti.
  1. Ioana Petrea
  2. Dezvoltare & Psihologie
  3. Duminică, 03 Iunie 2018
  4.  Aboneaza-te prin email
Testul pesterii este relevant pentru atitudinea ta fata de bani si modalitatea in care ii cheltui! Imparte cu noi raspunsul tau.

*** Iti doresti sa vizitezi o pestera si decizi sa o explorezi de la un capat la altul, facand un tur complet al ei. Cum ai prefera sa fie pestera respectiva?

1. Sa aiba o intrare ingusta, insa o iesire larga si cuprinzatoare.
2. Sa aiba acelasi spatiu la intrare si la iesire.
3. Sa aiba o intrare larga si cuprinzatoare, insa o iesire ingusta.

REZULTATE:

1. Nu cunosti ce inseamna cumpatarea si nici simtul masurii atunci cand cheltui bani. Pentru tine sunt un mijloc de a-ti procura lucrurile de care ai nevoie si la care visezi. Ai tendinta de a cheltui mai multi bani decat castigi.
2. Reusesti sa gasesti un echilibru intre “a castiga” si “a cheltui” si sa te bucuri de micile placeri materiale ale vietii fara riscul de a ramane fara bani.
3. Ai simtul banilor si ai noroc de ei. Fie muncesti din rasputeri pentru ei, fie stii cum sa-i faci. Fiindca te temi insa de zile negre, ai tendinta de a cheltui prea putin comparativ cu resursele pe care le detii.
  Cum ai prefera sa fie pestera respectiva?
(1 Voturi)
Evalueaza aceasta postare:
Comentarii
Nu au fost adaugate comentarii.


Nu exista raspunsuri pentru acesta intrebare.
Fii unul dintre primii care au raspuns la aceasta!