162

Conferinta Anuala Business Networking & MORE

 Calea 13 Septembrie 90, București, Municipiul București, România Calea 13 Septembrie 90, București, Municipiul București, România - Indicatii de orientare
27 Octombrie 2020
09:00 - 17:00 GMT +02:00
Contact
Usi deschise
 09:00
Tip
Conferinta

Ca in fiecare an, cel mai important eveniment de business networking al anului isi deschide portile pentru antreprenori, manageri, soloprenori si membrii comunitatii MORE Networking, intr-o zi intreaga dedicata interactiunii si schimbului de experiente antreprenoREALE!

Tema editiei "Linked - provocari comune in antreprenoriat"

Un line-up de exceptie - antreprenori, profesionisti si afaceri romanesti: Academia Titi Aur, Google Romania, Artesana, Ruvix, Ohvaz, Eurodiet Romania, Doina Iosif, Liviana Tane si Valentina Saygo & MORE to come!

Rezerva-ti locul si afla ce provocari au in comun antreprenorii romani - BILETELE EARLY BIRD sunt limitate.

De ce o conferinta de business networking?

Pentru ca implinim 4 ani de relatii, nu baze de date!

  • In 2019 speakerii invitati pe scena au participat activ la Sesiunea dedicata de Speed Networking - meet MORE people!
  • Interactionati cu posibili parteneri de afaceri si colaboratori intr-un spatiu dedicat networkingului - sesiuni dedicate prezentarilor fiecarui participant. Un eveniment de la care vei pleca doar dupa ce ai cunoscut minim 60 de contacte noi!

Nu rata cel mai asteptat eveniment de business networking si ocazia sa interactionezi cu peste 150 de oameni si companii din medul de afaceri romanesc!

Iti doresti ca afacerea ta sa fie mai vizibila? Devino partener! Trimite-ne un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

2020-10-27 2020-10-27 Conferinta Anuala Business Networking & MORE