Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

99

Curs Transformare personala prin NLP

 Strada Ramuri Tei 20, București, Municipiul București, România Strada Ramuri Tei 20, București, Municipiul București, România - Indicatii de orientare
21 Martie 2020 - 27 Martie 2020
10:00 - 18:00 GMT +02:00
Contact
Usi deschise
 10:00
Pret
1300 €
Tip
Curs

Curs Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza - 8 zile de training, 4 certificari internationale, un nou inceput in viata ta!

Daca esti pregatit sa iti transformi viata ta si pe cea a celor din jurul tau, aceasta este ocazia perfecta sa faci acest lucru.

 • Simti ca este momentul sa dai un "refresh" in viata ta si vrei sa faci acest lucru accesand cele mai noi tehnologii in dezvoltarea personala?
 • Esti interesat sa dezvolti un mod de gandire nou care sa te sustina sa obtii rezultate in propria afacere sau in cariera?
 • Iti doresti sa ai mai multa incredere in tine si sa regasesti echilibrul atat in relatii cat si in cariera?
 • Vrei sa depasesti blocaje/traume si sa regasesti bucuria in tot ceea ce faci?
 • Iti doresti relatii armonioase cu cei din jurul tau?

Inscrie-te acum la cursul de Certificare Practician NLP si vei invata pas cu pas cum sa atingi Excelenta si sa faci ca visele sa devina realitate!

Singura cerinta pentru participare este sa ai mintea deschisa spre invatare!

Procesul unic de Certificare Practician NLP iti permite să începi imediat formarea NLP cu materialele audio de pre-studiu.

Le asculti în ritm propriu, apoi vii la oricare dintre cursurile programate fie in format intensiv de 8 zile consecutive fie in format de week-end, finalizezi cursul si devii astfel practician certificat.

Vei avea sansa unica sa iti vindeci trecutul si sa iti re-configurezi viitorul în timp ce înveti tehnicile NLP, Time Line Therapy®, Hipnoza si Coaching.

Ce vei invata mai concret:

 • Modelul de comunicare NLP cu filtrele constiente/subconstiente si impactul lor in procesul de comunicare
 • Utilizarea cu maiestrie a limbajului fie in relatia de cuplu, la job sau cu prietenii
 • Cum sa iti pui palaria celuilalt in procesul de comunicare lucru ce te va ajuta sa rezolvi conflicte rapid si elegant
 • Dezvolti acuitate senzoriala ce iti va permite sa intelegi miscarile ochilor si fiziologia celuilalt in procesul de comunicare
 • Sa pui capat unor adictii sau comportamente ce par "de necontrolat"
 • Descoperirea si utilizarea strategiilor de motivare si de decizie folosite cu success in negocieri si vanzari
 • Cum sa fii in controlul starii tale in orice moment astfel incat sa mentii focusul pe ceea ce iti doresti
 • Vei seta obiective SMART care se indeplinesc asa cum iti doresti
 • Sa eliberezi emotii negative precum furie, suparare, tristete, anxietate, depresie si sa gasesti noi strategii care sa te ajute pe viitor
 • Sa iti cresti nivelul de energie prin rezolvarea conflictelor interioare si schimbarea unor decizii limitatoare precum "Nu am incredere in mine", "Nu sunt sunt suficient de bun", "Nu sunt pregatit pentru o promovare", "Nu stiu sa imi aleg partenerul".
 • Vom parcurge istoria Hipnozei si tehnici prin care vei regasi beneficiile ei legate de relaxare, invatare si sanatate
 • Cum sa fii devii EXCELENT in tot ceea ce faci! 

Ce au NLP, TLT®, Hipnoza si Coachingul in comun?

Ti s-a intamplat vreodata ca la nivel constient sa iti doresti ceva insa undeva la nivel subconstient sa stii ca exista ceva mai mult sau diferit care ti s-ar potrivi?

Ei bine cele 4 certificari imbina armonios tehnici care se adreseaza atat mintii constiente cat mai ales mintii subconstiente, lucru care face ca invatarea si schimbarea sa se intample imediat si cu efect de durata.

Asadar daca doresti sa devii o persoană care are incredere în ea, care este respectata și apreciata, atunci această pregătire este pentru tine!

Participarea la acest curs include materiale audio de pre-studiu precum si acces la 3 sesiuni de coaching personalizat inainte si dupa training.

Un nou inceput in viata ta…

Mulți dintre cei interesati să participe la un training Practician NLP au dorința puternică de a-și schimba complet viata. Sau pur si simplu doresc să iși duca viața la un cu totul alt nivel si astfel sa obtina rezultatele pe care si le doresc.

Ei vor de asemenea să învețe instrumente si tehnici pe care sa le poata folosi cu usurinta zi de zi, in orice context, astfel incat sa aiba garantia ca isi vor indeplini cu adevarat obiectivele!
Acesta este motivul pentru care folosim metodele accelerate de invatare NLP, Time Line Therapy®, Hipnoza si Coaching create de Dr. Tad James, co-creatorul Time Line Therapy®, si care au schimbat milioane de vieti!

Raspunsul la intrebarea "Pot să urmez un curs de formare NLP Practitioner în numai 8 zile?" - Raspunsul este un DA răsunător! Vei invata pas cu pas toate tehnicile atat la nivel teoretic si cat si prin practica lor imediata. Ele se vor instala cu success in noul tau comportament si le vei putea folosi ori de cate ori ai nevoie ca ele sa te sustina in tot ceea ce faci.

Cursurile se desfasoara in Bucuresti iar programul zilnic este intre orele 10:00 - 18:00.

Investesti o singura data in schimbarea care iti va ramane pentru tot restul vietii. In plus ai acces nelimitat la cursurile viitoare.

Investitia ta pentru a urma acest curs si pentru a obtine cele 4 certificari NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza este de 1300 EUR. Ea iti va permite sa practici noul tau rol de coach imediat si astfel nu doar sa recuperezi investitia ci mai ales sa iti creezi o noua cariera ce iti va permite sa impactezi viata celor din jurul tau.

In cazul in care vii insotit de o alta persoana, ambii participanti au 15% reducere.

Vei avea de asemenea acces pe viata la oricare din cursurile viitoare de Practician NLP la care vei putea veni in calitate de Assistent Coach, lucru care iti va permite sa iti duci practica si expertiza la un nou nivel!

Numarul de locuri este limitat! Inscrie-te acum, achita 20% din contravaloarea cursului si vei avea locul asigurat. De asemenea vei primi materialele de pre-studiu pentru curs.

Pentru achitarea diferentei, avem pentru tine un plan de plata flexibil si avantajos!

Daca doresti sa afli mai multe detalii, inscrie-te aici si vei fi contact in cel mai scurt timp posibil! Transformare personala prin NLP

2020-03-21 2020-03-27 Curs Transformare personala prin NLP