Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

124

Proiecteaza-ti viitorul asa cum iti doresti!

 Strada Ramuri Tei 20, București, Municipiul București, România Strada Ramuri Tei 20, București, Municipiul București, România - Indicatii de orientare
14 Decembrie 2019
13:00 - 16:00 GMT +02:00
Contact
Usi deschise
 13:00
Pret
450 lei
Tip
Seminar

Seminar "Proiecteaza-ti viitorul asa cum iti doresti" - 14-15 Decembrie, 2019, Bucuresti

Daca esti pregatit sa iti transformi viata ta si pe cea a celor din jurul tau, aceast seminar este ocazia perfecta sa faci acest lucru! Vei avea ocazia sa simti cum este sa fii si sa gandesti fresh, sa vezi perspective noi, sa regasesti armonia cu tine insuti si mai ales sa te incarci cu multa energie creativa!

Daca...

 • vrei sa lasi in urma trecutul si sa inveti cum poti sa iti proiectezi tu insuti viitorul; 
 • iti doresti sa ai mai multa incredere in tine si sa-ti realizezi potentialul; 
 • esti curios sa descoperi ce-i motiveaza pe oameni si cum sa le descoperi valorile; 
 • esti constient de barierele de gandire si convingerile care te limiteaza si vrei o solutie sa scapi de ele definitiv; 
 • vrei sa iesi din burnout si sa readuci energia pozitiva in ceea ce faci; 

... atunci vino la acest seminar ca sa descoperi resurse si inspiratie sa iti proiectezi singur viata, asa cum ti-o doresti. 

Primul pas pentru a-ti recapata puterea de a-ti crea singur viitorul este sa te eliberezi de trecut in timp ce adopti un nou mod de a gandi. Astfel la acest seminar vei avea ocazia sa le faci pe amandoua, eliberand emotii negative si decizii limitatoare din trecut in timp ce inveti sa faci acel salt cuantic in gandire care sa te sustina sa actionezi si sa ramai focusat pe CE VREI.

Ce alte lucruri vei invata:

 • Ce inseamna puterea personala si cum o poti accesa pentru a obtine ceea ce iti doresti
 • In ce consta conexiunea minte-corp si cum integram mintea constienta cu mintea subconstienta pentru a obtine ce ne dorim
 • Iti descoperi valorile personale in diferitele arii ale vietii si vei intelege cum ele sunt motorul din spatele actiunilor si deciziilor pe care le iei
 • Cum sa ai o viata echilibrata si in armonie cu valorile tale
 • Cum sa te conectezi la emotii si sa depasesti ceea ce te tine pe loc ca de exemplu frica, vinovatie, furie, rusine
 • Sa schimbi decizii limitatoare precum: nu sunt suficient de bun, nu am incredere in mine, nu sunt in stare sa, nu pot sa castig suficienti bani si sa te reconfigurezi asa cum iti doresti
 • Sa iti proiectezi constient viitorul activand subconstientul

Acest seminar introductiv in tehnicile de Programare Neuro Lingvistica se adreseaza celor care vor sa faca o schimbare in viata lor, schimbare care sa se intample rapid si cu un efect de durata.

Daca ai avut traume emotionale, esecuri fie personale fie profesionale peste care nu ai stiut cum sa treci acest seminar poate fi un inceput pentru tine ca sa inveti sa depasesti cu succes astfel de perioade si sa castigi noi perspective in solutionarea lor.

Investitia ta in proiectul despre viitorul tau este de 450 RON cu un avans de 50% pentru a-ti rezerva locul si pe care il poti achita in contul Refresh Your Mind Consulting - RO02INGB0000999907849436.

Eu sunt Cristina Moise, Trainer Certificat in NLP, Time Line Therapy, Hipnoza si Coach acreditat de ABNLP si ABH in Nevada, US. De mai bine de 15 ani, lucrez cu oameni in roluri de coach, leader si consultant de business asistandu-i in procesul de transformare si indeplinire a obiectivelor.

In cadrul seminarului vei avea oportunitati ample sa dizolvi blocaje din trecut invatand tehnici de NLP si devenind Excelent in ceea ce faci! Inscrie-te acum! Numarul de locuri este limitat. Inscrie-te acum!

2019-12-14 2019-12-15 Proiecteaza-ti viitorul asa cum iti doresti!