Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

125

Consultatii medicina personalizata - Dr. Makis

 Strada Străbună 3, București, Municipiul București, România Strada Străbună 3, București, Municipiul București, România - Indicatii de orientare
9 Noiembrie 2019
11:00 - 20:00 GMT +02:00
 0722631336
Contact
Usi deschise
 11:00
Tip
Prezentare
Categorii

De reținut !

Cum funcționează medicina metabolomică? Factorul diferit de alte ramuri de medicină convențională constă în măsurarea exactă a modului în care corpul uman convertește și utilizează energia.

Un test de sânge și de urină personalizat înregistrează peste 5000 de metaboliți – produse secundare moleculare care reprezintă urmele biochimice ale “uzinei” umane.

Orice blocaj, acumulare de toxine, uzură mitocondrială sau deficiență nutrițională se prezintă ca un marker în rezultatele testării, după care poate fi gestionat cu nutriție, suplimente și modificări în stilul de viață extrem de bine direcționate.

Așadar, cheia reușitei constă în individualizarea analizei și a tratamentului.

Se realizează acest lucru prin tehnici metabolomice care exced domeniul tehnicilor chimiei tradiționale și pot analiza precis sute până la mii de metaboliți; se ajunge la caracterizarea fenotipurilor metabolice, conducând la înțelegerea tulburărilor care se ascund în spatele bolilor, descoperirea unor noi ținte terapeutice și de biomarkeri care pot fi folosiți în scop diagnostic sau de monitorizare.

Pentru programari la consultatii, informare si ghidaj va invit sa sunati la 0722.631.336 iar daca doriti sa fiti informati accesati linkul.

Cu drag
Delia Rus

Video Eveniment

2019-11-09 2019-11-09 Consultatii medicina personalizata - Dr. Makis