34

Curs ONLINE «5 pasi catre DESTINUL tau»

19 Octombrie 2020 - 16 Noiembrie 2020
19:00 - 22:00 GMT +02:00
 0799 109 010
Contact
Usi deschise
 19:00
Pret
363 lei
Tip
Curs

SOLUTIA pentru dorința sau dorințele alese reprezintă mai multe aspecte pe care le vom descoperi împreună. Aspecte principale care țin de cine ești tu și misiunea ta personală, aspecte legate de ceea ce te blochează în acest moment, aspecte care nu depind de tine ( cadrul economic, medical, legistrativ, fiscal, etc), aspecte legate de mediul în care ai crescut și familia ta. Acestea nu sunt scuze și nici ceva ce merită judecat. E important doar să știi în ce măsură te impactează, dacă îți dau sau îți fură energia și bucuria. 

Metaforic, imaginează-ți că viața ta este ca un tort, cu multe  multe ingrediente. Pentru a avea tortul dorit, e necesar să explorăm ingredientele existente și să vedem ce mai e de adăugat/eliminat pentru savoarea perfectă, nu?  Ai înțeles exemplul?! 

Ceea ce vom face împreună este un proces de autocunoaștere, de identificare a fiecărui aspect care te ține pe loc și ce e de adăugat pentru a merge pe DESTINUL tău. Vom lucra practic și aplicat pe viața ta. 

Avem un ghid extraordinar prin interpretarea numerologică, și eu voi folosi această cunoaștere pentru a te susține să-ți recapeți claritatea, să pui ordine în viața ta si să ai energie și motivație pentru fiecare zi. 

Vom duce informația din CIFRA DESTINULUI în viața ta și vei înțelege ce poți face, vei înțelege tendința anului în care te afli prin intermediul CICLULUI de 9 ani, și vom dezvolta influența energiei feminine & masculine și METODE PRACTICE de ECHILIBRARE. Aspecte esențiale în relația de cuplu. 

Afla mai multe despre acest curs!

2020-10-19 2020-11-16 Curs ONLINE «5 pasi catre DESTINUL tau»