175

Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal

10 Noiembrie 2020 - 22 Decembrie 2020
19:00 - 21:00 GMT +02:00
Contact
Usi deschise
 19:00
Pret
477 lei
Tip
Curs

Esti in cautarea inspiratiei cu privire la constructia, dezvoltarea si scalarea brandului personal? ACUM poti avea acces la cele mai bune exemple si idei, care te vor ajuta in procesul de dezvoltare a BRANDULUI PERSONAL, chiar daca nu stii de unde sa pornesti.

Te ajut sa-ti faci un plan clar de BRANDING PERSONAL in 7 saptamani

Crezi in tine si in visul tau de a-ti creste propriile idei de afaceri. Ti-ai definit profilul viitorului business, ai chiar si ceva mijloace financiare necesare oricarui inceput. Oportunitatile par sa defileze prin viata ta... si totusi, de unde ar trebui sa incepi? Care ar fi primul pas concret?

Un brand personal poate deveni unul de succes atunci cand este si puternic. Asta inseamna ca tu devii persoana preferata intr-o nisa specifica. Toata lumea apeleaza la tine pentru informatii, pentru idei, pentru sfaturi, pentru strategie, pentru conexiuni, pentru prezentari, pentru favoruri, pentru oportunitati, pentru locuri de munca, pentru parteneriate.

Insa, daca modalitatea de a alege sa-ti cresti brandul personal este schimbul de timp pentru bani, atunci este posibil sa iti fi construit un brand personal care sa se simta mai degraba ca o cusca decat ca o scena.

Pentru ca exista doar atatea ore pentru care poti factura, atatea conversatii individuale pe care le poti purta fata in fata... iar viata ta se prabuseste. Mai ales daca ai si o familie pe care de fapt vrei sa o vezi, prieteni pe care iti place sa ii ai in preajma, alte activitati, pasiuni si hobby-uri in care iti place sa te implici si un angajament de a-ti ingriji corpul si mintea.

La un moment dat, va trebui sa iei o decizie vitala. Fie cresti tarifele la un nivel care iti permite sa castigi suficient pentru a trai bine in lume in timp ce lucrezi la un echilibru de ore, fie iti pastrezi tarifele accesibile celor mai multi, fortandu-te sa lucrezi o tona de ore, riscand astfel sa fii acuzat de neglijenta din partea tuturor persoanelor dragi tie.

Exista, desigur, o a treia optiune... scaleaza-ti brandul personal independent de timpul de tranzactionare pentru bani.

Ce iti propun eu? Afla mai multe accesand link-ul.

Video Eveniment

2020-11-10 2020-12-22 Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal