Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

287

Audit si Consultanta IT

 Strada Dealul Țugulea 64, București, Municipiul București, România - Indicatii de orientare

2 Octombrie 2019 - 31 Decembrie 2020 2 Octombrie 2019 31 Decembrie 2020

Unul dintre domeniile noastre de expertiza il reprezinta acordarea de consultanta IT in identificarea celor mai potrivite solutii si strategii de exploatare a infrastructurii IT existente intr-o companie, avand ca rezultat eficientizarea activitatii clientului.

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de domeniul IT, de la simple configurari de sisteme, dezvoltare si administrare retele de calculatoare si servere, pana la implementari de solutii complete necesare afacerii clientului.

Consultanta IT pe care o oferim clientilor este continua, pe toata perioada contractuala si poate include recomandari si solutii pentru dimensionarea si utilizarea corecta a infrastructurii hardware si software, in scopul obtinerii unei eficiente optime.

Colaborarea cu clientul incepe cu un audit al intregii infrastructuri IT, in urma caruia oferim consultanta, respectiv implementarea serviciilor si solutiilor propuse.

Recenzii Oferte

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment