Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

366

Replicare si Backup remote

 Strada Dealul Țugulea 64, București, Municipiul București, România - Indicatii de orientare

2 Octombrie 2019 - 31 Decembrie 2020 2 Octombrie 2019 31 Decembrie 2020

Stim cat de importanta este pastrarea in siguranta a datelor prezente in retelele clientilor nostri si cat de costisitoare pot fi actiunile de recuperare ale acestora, in cazul unor atacuri informatice, in cazul defectarii unor servere sau sisteme, in cazuri de erori umane sau chiar de forta majora.

Tocmai de aceea, am dezvoltat serviciile de backup remote si replicare, adresate clientilor nostri pentru care realizam servicii de intretinere a sistemelor si administrare a retelelor.

Backup-ul este realizat pe serverele AXA IT, pe care, prin conexiunea la internet a clientului, se transfera informatiile cu o frecventa prestabilita in functie de necesitati, de la orara la anuala. Se pot pastra un numar nelimitat de backup-uri complete sau partiale, iar restaurarea se face instantaneu, prin intermediul unei interfete web.

Recenzii Oferte

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment